Lazetić nakon kiksa TSC-a ističe kvalitete arbitra Srđana Jovanovića

Dva igrača na terenu.

Lazetić nakon kiksa TSC-a ističe kvalitete arbitra Srđana Jovanovića: “Svaka čast najboljem sudiji u Srbiji”

Nakon remija sa Napretkom u Kruševcu, gde je teren bio izazov, trener TSC-a Žarko Lazetić nije krio zadovoljstvo, ističući izuzetno suđenje.

Fudbaleri TSC-a su odigrali meč bez pobednika protiv Napretka u Kruševcu, susret koji je bio obeležen lošim terenom i propuštenim prilikama s obe strane.

“Čestitam Napretku na bodu i mojim igračima na borbi. Prvo poluvreme nismo uspeli da se prilagodimo lošem terenu i izduvanim loptama, ali ne želim da se žalim. Nismo pobedili, nismo izgubili, to je realnost. U drugom poluvremenu, ušli smo odlučnije, ali bilo je teško gubiti duele na ovakvom terenu. Napretkova taktika nas je stegla, nismo mogli da uspostavimo kontrolu. Šanse su retke, a ono malo što smo imali, nismo iskoristili.”

Lazetić je pohvalio suđenje Srđana Jovanovića, ističući njegovu konzistentnost.

“Pohvalio bih suđenje najboljeg sudije u Srbiji. Video se da mali kontakt nije penal, za nas nije bio penal, niti je izgledao kao penal. Svaka mu čast kako je vodio meč, sada gledamo dalje. Ovaj bod je dobar za nas, posebno s obzirom na naše performanse u prvom poluvremenu.”