Žarko Lazetić pred Čukarički

Igrači TSC-a nakon pobede.

Žarko Lazetić pred Čukarički: “Partizan u nizu poraza, Topolčani se bore za drugo mesto”

Trener fudbalskog kluba TSC, Žarko Lazetić, izneo je svoje stavove pred nadolazeći susret protiv Čukaričkog, ističući da je njegova ekipa iznenadila mnoge dolaskom na samo dva boda zaostatka od Partizana. Naglasio je da će se Topolčani boriti do kraja za drugo mesto, koje ih vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

U nedelju, od 14:30, TSC će ugostiti Čukarički u petom kolu plej-ofa, s samo dva boda manje od Partizana, koji je osvojio samo jedan bod u poslednjih pet kola.

Lazetić je istakao: “Niko nije očekivao da ćemo stići na samo dva boda od Partizana. Oni su imali veliku prednost, ali sada izgleda da se nalaze u nizu poraza. Mi ćemo se fokusirati na sebe i nastaviti borbu za drugo mesto. U našoj internoj tabeli, situacija je drugačija, i imamo jasne ciljeve koje želimo da ostvarimo. Nastavićemo da igramo naš stil fudbala, pozitivno i dinamično.”

Dodao je da su ovi trenuci sezone ključni i da svaka utakmica ima veliki značaj. Lazetić je takođe istakao da im Čukarički predstavlja ozbiljnog protivnika, ali da se TSC sprema kao i uvek, sa namerom da ostvari pozitivan rezultat.