Política de privacidade

Ova Polisa privatnosti opisuje način na koji se prikupljaju, koriste, otkrivaju i štite informacije o korisnicima („korisnički podaci“) na veb-sajtu TSC („veb-sajt“).

Prikupljanje i korišćenje informacija

Korisnički podaci mogu biti prikupljani prilikom posete našem veb-sajtu, popunjavanja formulara ili ostavljanja komentara. Informacije koje se mogu prikupiti obuhvataju ime, adresu e-pošte, broj telefona i druge podatke koje korisnici dobrovoljno dostave.

Korisnički podaci mogu se koristiti za personalizaciju korisničkog iskustva, poboljšanje našeg veb-sajta, pružanje korisničke podrške i slanje periodičnih e-pošta.

Zaštita informacija

Važno nam je da zaštitimo korisničke podatke i preduzimamo odgovarajuće mere da ih zaštitimo od gubitka, zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa.

Otkrivanje informacija trećim stranama

Ne prodajemo, ne trgovimo ili ne prenosimo korisničke podatke trećim stranama.

Kolačići

Naš veb-sajt može koristiti kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Korisnici mogu izabrati da odbiju upotrebu kolačića u svojim pretraživačima, ali to može uticati na neke funkcionalnosti veb-sajta.

Prihvatanje uslova

Korišćenjem našeg veb-sajta, korisnici pristaju na ovu Polisu privatnosti. Ako se ne slažu sa ovom Polisom privatnosti, molimo ih da ne koriste naš veb-sajt.

Izmene Polise privatnosti

Ova Polisa privatnosti može biti povremeno ažurirana i izmene će biti objavljene na ovoj stranici. Preporučujemo korisnicima da redovno proveravaju ovu stranicu radi ažuriranja.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom Polisom privatnosti, možete nas kontaktirati putem informacija navedenih na našem veb-sajtu.