Topolski Sportski Club Ženski Tim

Topolski Sportski Club (TSC) nije samo fudbalski klub, već simbol zajedništva, talenta i predanosti. Dok muški tim privlači pažnju na terenu, takođe postoji i sjajan ženski tim koji u isto vreme inspiriše i ponosno predstavlja klub.

Ženski fudbal ima dugu istoriju, ali je tek u poslednjih nekoliko decenija dobio zasluženu pažnju i priznanje. U takvom kontekstu, ženski tim TSC-a iz Bačke Topole ne samo da nastavlja tradiciju kluba, već je i predvodnik u razvoju ženskog fudbala u Srbiji.

O Klubu

Topolski Sportski Club osnovan je sa ciljem da promoviše fudbal kao sport koji transcendirao granice pola, starosti i nacionalnosti. Ovaj klub nije samo sportska organizacija; on je zajednica koja neguje vrednosti kao što su timski rad, poštovanje, i kontinuirani napredak.

Uloge i Očekivanja

U ženskom timu TSC-a, svaka igračica ima ključnu ulogu u postizanju timskih ciljeva. Bez obzira na poziciju na terenu, svaka članica tima donosi sa sobom svoje jedinstvene talente, veštine i energiju. Očekuje se da svaka igračica pruži svoj maksimum kako bi doprinela uspehu tima.

Predstavljanje Igračica

Golmani

 • Vešić Anđela – Golman – Rođena 20. maja 2004. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Šabac”, a potom igrala za ŽFK “Mačva” pre dolaska u TSC.

Odbrana

 • Medić Anja – Odbrana – Rođena 10. oktobra 2005. godine. Nacionalnost: Irska. Karijeru je započela u OFK Futog, a potom igrala za ŽFK Vojvodina pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Magovčević Dejana – Odbrana – Rođena 27. marta 2002. godine. Karijeru je započela u ŽFK Bistrica 021, a potom igrala za ŽFK Vojvodina pre dolaska u TSC.
 • Marjanović Lena – Štoper – Rođena 26. novembra 2002. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Vojvodina”, a potom igrala za ŽFK “Spartak” i ŽFK “Zemun” pre dolaska u TSC.
 • Kovač Izabela – Odbrana – Rođena 08. novembra 1996. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Metalmania”, a potom igrala za ŽFK “Kanjiža” pre dolaska u TSC.

Vezni Red

 • Siluši Katarina – Vezni red – Rođena 21. novembra 1993. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Radnički”, a potom igrala za ŽFK “Kalemegdan”, ŽFK “Novi Bečej”, ŽFK “Vojvodina”, ŽFK “Stajićevo” pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Andrić Milica – Vezni red – Rođena 19. marta 2004. godine. Karijeru je započela u FK Fer Plej, a potom igrala za ŽFK Sloga Zemun, ŽFK Zemun pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Ivošević Sanja – Vezni red – Rođena 19. februara 1998. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Crvena Zvezda”, a potom igrala za ŽFK “Metalmania”, ŽFK “Kanjiža” pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Drobnjak Natalija – Vezni red – Rođena 04. maja 2000. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Pančevo”, a potom igrala za ŽFK “Spartak”, ŽFK “Kanjiža” pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Krivokapić Vanja – Vezni red – Rođena 12. marta 2004. godine. Karijeru je započela u ŽFK Vojvodina pre nego što se pridružila TSC-u.

Napadači

 • Jovanović Andrijana – Napadač – Rođena 13. februara 2002. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Obilić”, a potom igrala za ŽFK “Rad” pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Belovan Željka – Napadač – Rođena 11. decembra 1998. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Radnički”, a potom igrala za ŽFK “Obilić”, ŽFK “Sloga Zemun”, ŽFK “Vojvodina”, ŽFK “Kanjiža” pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Vešić Milica – Napadač – Rođena 08. maja 2006. godine. Karijeru je započela u ŽFK “Šabac”, a potom igrala za ŽFK “Mačva” pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Vukšić Danijela – Napadač – Rođena 28. oktobra 2003. godine. Nacionalnost: Švedska. Karijeru je započela u Satra SK DAM (Stockholm) pre nego što se pridružila TSC-u.
 • Rodić Elena – Napadač – Rođena 23. decembra 2005. godine. Karijeru je započela u ŽFK Kikinda, a potom igrala za ŽFK Stajićevo 2017 pre nego što se pridružila TSC-u.

Ove talentovane i predane igračice predstavljaju srce i dušu Topolskog Sportskog Cluba Ženskog Tima. Sa bogatom istorijom, raznolikim iskustvom i zajedničkom željom za uspehom, ove dame su spremne da nastave da osvajaju srca navijača i terenima Srbije i šire.