Lazetić upozorava pred Voždovac duel

Igrač trči.

Lazetić upozorava pred Voždovac duel: “Naglašeno protiv Zvezde i Novog Pazara…”

Fudbaleri TSC-a, u petak od 18 časova, igraju protiv beogradskog Voždovca u 27. kolu Superlige.

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, istakao je na medijskoj konferenciji da za njegov tim plej-of počinje susretom s Voždovcem.

Fudbaleri TSC-a u petak od 18 časova u 27. kolu Superlige dočekuju ekipu beogradskog Voždovca. “Voždovac ne samo da nije slab, nego je izuzetan. Impresioniran sam njihovom igrom u ovoj polusezoni. Pripremanje utakmica protiv njih predstavlja poseban izazov, i moram da im skinem kapu kao klubu. Inspirativni su za mene, pa sam imao priliku da pregledam sve njihove mečeve. Iako su izgubili četiri igrača i trenera, i dalje igraju izuzetno sa sjajnim presingom, što se jasno videlo protiv Zvezde i Novog Pazara”, izjavio je Lazetić.

Dodaje da ova utakmica označava početak plej-ofa za njegov tim.

“Sledi nam Novi Pazar, Čukarički i Vojvodina, a potom pravi plej-of. Sve su to važni susreti koje s nestrpljenjem očekujemo i za koje se pripremamo. Ulazimo u deo sezone kada više nije potrebno motivisati igrače; svi znaju da su u igri sve manje bodova i vremena da se nešto postigne ili prestigne. Svaka utakmica će biti ključna, a svaki igrač u Ligi će biti dodatno motivisan. Rezultat će zavisiti od naše pripreme i sprovođenja naših taktičkih planova”, zaključio je Lazetić.