Žarko Lazetić pred meč sa Novim Pazarom

Trener TSC fudbalera, Žarko Lazetić, izneo je predstojeći susret s Novim Pazarom, ističući potrebu za odgovorom na agresivnu igru protivnika.

TSC Bačka Topola će se ovog utorka od 16.30 časova suočiti s ekipom Novog Pazara u 28. kolu Superlige. Trenutno se TSC nalazi na 3. mestu tabele sa 56 osvojenih bodova, dok je Novi Pazar na 8. mestu sa 35 bodova.

“Imajući u vidu kvalitet igrača, očigledno je da nešto ne štima kada su u pitanju njihovi rezultati. Sa samo jednom pobedom u osam utakmica, situacija je potpuno neočekivana za njihovu ekipu. Uvek su izazovan protivnik, verovatno i ostalim ekipama koje gostuju u Novom Pazaru, jer su motivisani i jasno stavljaju do znanja da teren pripada njima. Moramo pronaći način da odgovorimo na njihovu agresivnost,” naglasio je Lazetić.

Očekuje se dobar teren, što će, prema Lazetićevim rečima, ohrabriti njegov tim.

“Istakao sam momcima šta treba da poboljšamo ako želimo postići dobar rezultat sutra. Neophodno je zadržati defanzivnu igru koja nam je prošli put omogućila da ostanemo nepogođeni, što je karakteristično za nas tokom cele sezone. Bitno je i kako ćemo se snalaziti s loptom, što nam omogućava svežije noge za pritisak koji planiramo. Momci su svesni gde smo grešili, radili smo na organizaciji napada. Očekujem dobar otpor od protivnika, ali smo i mi spremni. Videćemo šta će biti dovoljno,” zaključio je Lazetić na konferenciji za medije.